IF Only medical events

Medical Events

Meedenken in veranderende zorgomgeving

I.F. Only Medical Events richt zich op de artsen, de maatschap, de ziekenhuisapotheker, de huisarts, de fysiotherapeut, de verpleegkundig specialist en de patiënten- of beroepsvereniging die op zoek is naar maatwerk bij de organisatie van medisch inhoudelijke evenementen en internationale congresreizen. Ik begeleid het gehele proces vanaf de voorbereiding, tijdens de uitvoering, tot en met de evaluatie en zorg ervoor dat het evenement; of het nu een lezing, een workshop of een internationale congresreis een groot succes is.

Door de veranderende zorgomgeving in Nederland wordt u, als decisionmaker, steeds vaker gedwongen om op zoek te gaan naar innovatieve instrumenten waarmee u, zonder de focus op de patiëntenzorg te verliezen, zowel proactief als strategisch kunt meedenken in deze dynamische omgeving. I.F. Only Events zoekt samen met u naar deze oplossingen en/of ontzorgt u en neemt u de organisatie van uw nascholing, expertpanel, masterclass , patiëntendag of uw internationale congresreis uit handen. I.F. Only Events levert niet alleen de handjes maar denkt ook graag voortdurend met u mee!

Farmaceutical

Aandacht voor de toegevoegde waarde

I.F. Only Medical Events realiseert de organisatie van innovatieve, medisch inhoudelijke evenementen en internationale congresreizen voor de Farmaceutische industrie en dat alles uiteraard volgens de regels die hiervoor in het kader van de zelfregulering (CGR) zijn opgesteld. I.F. Only Medical Events kent de regels en weet wat er allemaal moet gebeuren om interne en externe goedkeuring te verkrijgen voor projecten.

Daarnaast weet ik dat de behoefte van "jullie klant" verandert en dat ook de farmaceutische industrie genoodzaakt is om door de ontwikkeling van creatieve en innovatieve concepten een aanbod te creëren dat aansluit op deze verandering.

Events dienen niet alleen meer als een middel om informatie over te brengen maar moeten ook toegevoegde waarde leveren op het gebied van klantrelaties, persoonlijke ontwikkeling, kennis en beleid.
I.F. Only Events adviseert u graag over de mogelijkheden om uw evenement optimaal in te zetten om uw doelstelling te behalen.

Daarnaast is I.F. Only Events er ook als het gaat om programmacoördinatie van marketingprojecten, masterclasses, expertpanels en om bij te springen in drukke tijden.

IF Only medical events farmaceutical
IF Only Blue Office Battery

Klant aan het woord

Bob Krijnen, oprichter Blue Office Battery

Ik ken Ivonne als een zeer accurate collega die tijdens het organiseren van medical events zicht houdt op het grote plaatje en daarbij de details niet uit het oog verliest.

Ze is zeer goed op de hoogte van de CGR regels en zelfs bij enige twijfel stelt ze altijd de juiste vragen zodat je samen weer verder kan! Samenwerken met Ivonne is gemakkelijk, ze heeft een open manier van communiceren, heeft een hoge handel snelheid en is zeer service gericht.

Ivonne denkt mee en komt met goede suggesties waardoor je meeting nog beter wordt. Ik kan Ivonne van harte aanbevelen voor het organiseren van uw medical events!

  • "Ik pleit ervoor dat I.F. Only Medical Events er voor u is van het begin tot het eind (en ver daarna) dat ik dus verder kijk dan enkel het evenement, dat ik samen werk, u werk uit handen neem en dat we samen een innovatief en succesvol event realiseren!"

    Ivonne Frans - Eigenaar I.F. Only Medical Events

Neem contact op

Persoonlijk contact

I.F. Only Events staat voor een persoonlijke relatie en daarom kom ik graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en samen op zoek te gaan naar de juiste vorm voor een samenwerking.

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat deze dan alstublieft achter via het antwoordformulier.

KVK: 62693840
BTW: NL195129076B01
Rekeningnummer: NL42RABO0301903360

Adresgegevens

I.F. Only Events
Speelhuislaan 173
4815 CD Breda

Telefoon: 076-8502051
Mobiel: 06-14140348
Email: ivonne@ifonlyevents.nl

Antwoordformulier