IF Only Events Ivonne Frans

Eventmanagement

Evenementen, congressen, beurzen, seminars, workshops en lezingen van A tot Z

I.F. Only Eventmanagement realiseert (al dan niet gewenst op interim basis) de volledige logistiek en denkt mee in de strategie, doelstelling en communicatie spin-off binnen middelgrote tot grote organisaties, marketingbureaus, congresbureaus en evenementenbureaus om te komen tot de realisatie van middelgrote tot grote bedrijfsevenementen, beurzen, seminars, workshops en lezingen.

I.F. Only Eventmanagement is geboren uit mijn jarenlange ervaring als eventmanager van grote bedrijfs en publieksevenementen. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is dat de budgetten kloppen, de uitnodigingen op tijd de deur uit zijn, dat alle leveranciers weten waar ze aan toe zijn, dat de catering goed is verzorgd en dat de draaiboeken en callsheets volledig zijn. De organisatie van uw evenement is veilig bij I.F. Only Eventmanagement.

Daarnaast zoekt I.F. Only Eventmanagement ook altijd de verbinding door waar nodig samen te werken met gedreven professionals op het gebied van marketingcommunicatie, Lean management, Business Coaching en onlinemarketing en kan ik op deze wijze ook altijd een extra stuk innovatie en toegevoegde waarden bieden door op strategisch niveau met u mee te denken.

  • Naast Interim Eventmanagement is I.F. Only Eventmanagement ook in te huren als freelance producer voor de on-site begeleiding van publieks en bedrijfsevenementen.

    Neem voor het opvragen van de pakketprijzen contact met me op!

Klant aan het woord

Deborah de Poorter - schrijfster & blogger: Het valt wel, maar niet mee!

De afgelopen jaren heb ik aan mijn boek Het valt wel, maar niet mee gewerkt en nu het eindelijk uitkomt wil ik het vieren met een boekpresentatie.

Ivonne Frans van I.F. Only Events maakt mijn droom tastbaar en zorgt ervoor dat alles precies zo wordt zoals ik het altijd al in mijn hoofd heb bedacht. Mijn boek komt tot stand in samenwerking met de oprichter van het Colk en voorzitter Psychosomatische Fysiotherapie Matthijs Rumke & Het Colk (Centrum voor onverklaarde lichamelijke klachten in Gorinchem).

Zij zijn ook betrokken bij de boekpresentatie en Ivonne weet goed alle belangen te behartigen en ieders doelstelling uit te kristalliseren.
Ze is betrokken bij het hele project en dankzij haar professionaliteit en ervaring heb ik mijn doelstellingen kraakhelder neer weten te zetten. Ze denkt met me mee vanaf de eerste seconde en tot ver na het feest. Ze zet haar netwerk in waar nodig en weet daarin ieders talent te benutten. Ivonne is een gedreven vrouw met oog voor detail.

Dankzij haar rotsvaste vertrouwen in het eindresultaat en haar uitstekende voorbereiding kan ik me met vertrouwen focussen op mijn eigen rol in het geheel. Het afmaken van mijn boek en mijn zoektocht naar de mooiste jurk. De rest regelt Ivonne.

IF Only Deborah de Poorter

Neem contact op

Persoonlijk contact

I.F. Only Events staat voor een persoonlijke relatie en daarom kom ik graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en samen op zoek te gaan naar de juiste vorm voor een samenwerking.

Heeft u een vraag of een opmerking? Laat deze dan alstublieft achter via het antwoordformulier.

KVK: 62693840
BTW: NL195129076B01
Rekeningnummer: NL42RABO0301903360

Adresgegevens

I.F. Only Events
Speelhuislaan 173
4815 CD Breda

Telefoon: 076-8502051
Mobiel: 06-14140348
Email: ivonne@ifonlyevents.nl

Antwoordformulier